Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Propostes al Ple 31 de gener de 2013

<![CDATA[Aquí teniu l’enllaç a totes les proposicions que presentarem el proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  que es celebrarà aquest dijous 20 a les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (psm-iv-exm@palma.cat).

Recuperar nom de La Rambla Demanam que es reinstauri la dignitat dels palmesans i es llevi el nom de “Ducs de Palma” de La Rambla davant les acusacions judicials que pesen damunt Iñaki Urdangarin.
Ampliació del Club Nàutic S’Arenal Ens oposam a una ampliació desmesurada que desfigurarà encara més la platja de S’Arenal.
Reconeixement Emili Darder Proposam un acte institucional anual en record del darrer batle republicà de Palma en el dia del seu ‘afusellament per les tropes feixistes.
Dades sobre qualitat de l’aire Exigim que les dades sobre la qualitat de l’aire siguin transparents i accessibles a tots els ciutadans. Però també demanam que es compleixi el Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire.
Recollida tipus Porta a Porta Proposam que s’estudiï la possibilitat d’implantar la recollida selectiva dels fems amb tipus Porta a Porta al Centre Històric de Palma després de l’estafa que ha suposat la recollida pneumàtica.
Grup de Consum Ecològic a Flassaders L’Ajuntament impedeix a l’associació de veïns Canamunt la distribució de senalles ecològiques al centre Flassaders per raons poc fonamentades i exigim que l’equip de govern rectifiqui.
Animals a les platges Demanam que sigui possible la lliure circulació de cans o altres animals de companyia a les platges de Palma.
Aliments i Responsabilitat Social Proposam que es redistribueixin els aliments que els supermercats rebutgen perquè es destinin a persones amb pocs recursos.
#jovullparticipar: dret a la pregunta Apostam per la participació plena i directa dels ciutadans a la vida política de la institució i per això proposam que els ciutadans puguin intervenir al plenari de Cort en torn de precs i preguntes.
Piscines de Son HugoDemanam que tots els nadadors que acudeixen per lliure a la piscina de Son Hugo puguin accedir-hi i tinguin espai per nedar. Ara els clubs federats copsen tot s els carrils de la piscina.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email