Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma presenta la campanya “Estimam Palma, una transformació en marxa”

Noguera: “Mentre alguns, només tenen odi, nosaltres Estimam Palma, i continuarem amb la transformació que es mereix”

Palma, 3 de desembre de 2018.- MÉS per Palma presenta públicament, a peu de carrer, l’inici de la campanya “Estimam Palma, una transformació en marxa”. Antoni Noguera, el cap de llista, acompanyat de la número 2, Neus Truyol i del número 3 Llorenç Carrió, entre d’altres candidats/es, ha participat avui a la paradeta que l’agrupació municipal ha muntat al carrer de Sant Miquel amb carrer dels Oms.

“Amb aquest lema volem incidir amb la idea de fer de Palma una ciutat molt més amable, cuidada, verda, sostenible, justa i que, en conseqüència, sigui una ciutat molt més estimada per a la ciutadania”, ha explicat Noguera. “MÉS per Palma som una gran cooperativa política que aposta per a millorar la vida de les persones”, ha afegit.

La campanya “Estimam Palma, una transformació en marxa” es divideix en tres eixos, tal com ha explicat la portaveu del Grup Municipal de MÉS per Palma, Neus Truyol:

Per una banda, el muntatge de paradetes, una manera de treballar a peu de carrer. En elles es recolliran les propostes per elaborar el programa de MÉS per Palma i s’escoltarà, de tu a tu, a la ciutadania. “Aquesta és una campanya basada en el factor humà, en la participació de la gent, i en el barri a barri.”, ha afegit Noguera.

D’altra banda, l’elaboració del programa 2019-2022 mitjançant un procés participat on tots i totes puguin dir la seva. MÉS per Palma segueix un calendari de trobades temàtiques per a què tots els ciutadans i ciutadanes interessades, a més d’entitats i associacions, puguin participar de la proposta d’un programa consensuat, participat, plural i d’esquerres per a continuar amb la transformació d’una Palma molt més estimada. Les trobades varen iniciar-se el passat dijous 22 de novembre i s’acabaran el pròxim dijous 30 de gener. A més, s’habilitarà un apartat a la pàgina web per rebre les propostes de forma telemàtica.

Finalment, la importància de cada un dels barris i pobles de Palma. Amb l’elaboració de fulletons de districte i de barri volem incidir en la feina feta que s’ha dut a terme durant aquests anys de govern de la gent, avaluar el nostre programa passat i marcar un full de ruta per a continuar amb la millora de tots els barris i pobles per igual. “Seguirem amb les visites de barri i poble per conèixer, de primera mà, les propostes de millora dels diversos indrets de Palma amb el veïnat”, ha explicat Truyol.

Així mateix, el cap de llista ha insistit en les polítiques transformadores que MÉS per Palma ha dut a terme durant aquests darrers 3 anys i mig de legislatura a l’Ajuntament de Palma: “Tot el que hem iniciat amb el govern de la gent té com a objectiu fer una ciutat molt millor, molt més estimada, amb una transformació que just acaba de començar i que ja està en marxa”. “Perquè per a projectar el nou model de ciutat hem d’anar més enllà dels 4 anys de legislatura, amb un nou ajuntament del canvi d’esquerres on MÉS per Palma sigui la primera aposta política d’esquerres”, ha afegit Noguera.

El batle de Palma ha fet referència a l’extrema dreta, “Mentre alguns, només tenen odi, nosaltres Estimam Palma, i continuarem amb la transformació que es mereix”.

En aquest sentit, Noguera ha volgut recordar alguns dels processos transformadors aconseguits durant aquests últims anys de govern o que encara ara estan en marxa: El Molinar Port Petit, el turó de Can Tàpera, Ses Fontanelles, la pionera regulació del lloguer turístic, restricció de nous hotels, el primer bosc urbà al Canòdrom, l’obertura de l’Oficina Antidesnonaments, la recuperació de Can Ribas i l’antiga presó com a centres de creació, l’obertura de Can Balaguer, la rehabilitació de les Torres del Temple, el nou passeig Marítim, la renovació dels busos, més carrils bici i la recuperació dels drets dels funcionaris. “Hem aconseguit tot això i volem MÉS, ha manifestat Noguera. “Hem de tornar a governar per donar continuïtat a aquests grans canvis”, ha conclòs Noguera.

Digues la teva, envia les teves propostes per al programa de MÉS per Palma a palma@mespermallorca.cat

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email