Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Aquest dissabte, el Born s’omplirà de swing, aperitiu i música a la Jornada Solidària amb el Llevant

Els diners que es recaptin amb la jornada lúdica i participativa de dissabte es destinaran íntegrament a la reconstrucció de la comarca de Llevant

Miquel Àngel Contreras: “Vull agrair la tasca de Districte Centre i que surtin iniciatives solidàries amb els altres territoris de Mallorca”

Palma, 12 de desembre.- Aquest dissabte el passeig del Born s’omplirà de Swing, jocs infantils, jocs de màgia, vermuts, aperitius i productes de diferents forns del centre de Palma i una gran tómbola popular.

El coordinador de Districte Centre Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras; el director general de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Joaquín de Maria, el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç Mateu Frau, Belén Álvarez de l’associació Canamunt i altres representants de les entitats de Districte Centre que organitzen l’esdeveniment han explicat avui matí les activitats que es duran a terme dissabte al Born entre les 11 i les 14 hores.

Durant la roda de premsa Álvarez ha agraït la implicació de diferents comerciants de la zona i ha explicat que encara està obert el termini per adherir-se a la iniciativa fins dissabte. Contreras, per la seva banda, ha agraït la
implicació de totes les entitats per fer “possible iniciatives solidàries com aquesta”. Mateu Frau, de Sant Llorenç, ha explicat que “l’experiència viscuda és mala de pair però ens sentim recolzats”, ha dit.

Des de les 11 del matí es succeirà un concert de música a càrrec de Swingtonizando & Silvia Fioole i jocs infantils a càrrec de Lila Jocs Reciclats, jocs de màgia a càrrec de Joan Màgic. Tot el que es recapti amb la venda de coques i altres productes aportats per diferents forns del centre de Palma (La Glòria, la Pau, Forn Fondo, Coses Bones); el vermut aportat per “Sa Sifoneria”; pinxos elaborats per un grup de dones que habitualment serveixen menjar a l’associació Zaqueo, així com productes aportats pel supermercat Vip i per la carnisseria Cas Caparrot, així vals per a participar en una tómbola en la qual es sortejaran diferents productes aportats per àrees municipals, es destinarà a la reconstrucció de la Comarca del Llevant.

L’activitat de dissabte ha estat una iniciativa de les vuit associacions de Districte Centre: AAVV sa Calatrava, AAVV Sa Calatrava-Montision-Santa Clara, AVV Canamunt, AVV Puig de Sant Pere, AVV la Seu, AVV Sant Nicolau, AVV Sant Jaume i Palma XXI i I ha rebut el suport econòmic de l’àrea de Participació Ciutadana amb el programa per dinamitzar els barris de Palma a través dels districtes, que ha impulsat aquest 2018 amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social i els valors comunitaris.

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email