Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Escoltam a la ciutadania i ampliam la línia N3 fins Son Cladera

El Nit Bus arriba a Son Cladera

La N3 incorpora a partir de demà una aturada al carrer Bartomeu Calatayud de la barriada

La xarxa nocturna compta amb quatre línies i sis trajectes que connecten els barris més poblats amb les principals zones d’oci

Palma, 13 de desembre de 2018.- La xarxa nocturna de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) arribarà fins a Son Cladera. D’aquesta manera, la N3 passarà a partir de demà per aquesta barriada i s’aturarà a la parada 311, que es troba al carrer Bartomeu Calatayud. L’ampliació s’ha fet a petició dels veïnats, que demanaven que la ruta també passés per Son Cladera.

L’EMT disposa actualment d’una xarxa nocturna que es composa de quatre línies amb sis trajectes diferents que connecten els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre.

Totes les línies passen per plaça d’Espanya per poder connectar amb una altra de les línies en, com a màxim, cinc minuts.

  • La N1 enllaça la Porta del Camp amb el Passeig Marítim.
  • La N2 va de Can Blau fins a Can Valero. Passa per barris com La Soledat, Nou Llevant, s’Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de Desembre i carretera de Valldemossa.
  • La N3 uneix la zona del poliesportiu Germans Escales amb sa Indioteria. Passa per es Rafal, Son Gotleu, Pere Garau, Plaça de Toros, Son Castelló i ara també per Son Cladera.
  • La N4 parteix de Son Bonet i recorre el carrer Aragó (passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rul·lan, Son Canals o els Hostalets) fins arribar a Santa Catalina i la plaça del Progrés.

El Nit Bus dona servei els divendres, dissabtes i vigílies de festius a partir de les 23.30 h i fins a les 6.30 h hores (la N1 s’allarga fins a les 6.50 hores) i té una freqüència de pas per parada de 50 minuts. A plaça d’Espanya cada 25 minuts passa una de les línies. Les tarifes són les mateixes que qualsevol altra línia urbana.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email