Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Èxit d’assistència a les jornades de formació per rebre les subvencions de l’àrea de Benestar i Drets Socials

Palma, 8 de gener de 2019.- La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha rebut avui dematí al centre Flassaders de Palma a les entitats del tercer sector que es presentaran per rebre les subvencions destinades a activitats socials pel 2019, en el marc d’una jornada de formació. L’assistència ha estat molt elevada, amb més de 40 persones de totes aquestes entitats.

Les entitats poden presentar els seus projectes fins dia 18 gener per aconseguir les subvencions, aprovades i publicades al BOIB des del passat 29 de desembre. Cal recordar que enguany la quantia d’aquestes s’eleva fins als 700.000 euros, 5.000 més que l’any passat, i que un total de 525.000 euros -125.000 més que al 2018- aniran destinats a la prevenció de l’exclusió social als barris vulnerables de Palma.

A l’inici de la jornada, la regidora ha reiterat el seu agraïment cap a les entitats del tercer sector per la seva col·laboració amb l’Administració,  en activitats d’interès públic i per la millora de la societat. Així mateix, ha volgut recordar tots els guanys aconseguits fins ara. “Mantenim els guanys aconseguits aquesta legislatura perquè les entitats puguin rebre el 100% de la subvenció”, ha dit i ha reconegut també la gran feina de les entitats: “Complementen la tasca municipal i arriben allà on no ho pot fer l’Ajuntament”, ha dit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email