Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Mai neva a Ciutat” donarà el sus a les festes de Sant Sebastià

Palma, 8 de gener de 2019.- El batle de Palma, Antoni Noguera i la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, juntament amb les actrius de la sèrie “Mai Neva a Ciutat” Esther López (Neus) i Maria Bauçà (Carme); la popular conta-contes Caterina Valriu; el director de l’Escola de Música i Danses de Mallorca, Fèlix Aguiló i el director dels Gegants, Capgrossos i Drac de na Coca, Jordi xxx, han presentat avui el pregó de les festes de Sant Sebastià que tindrà lloc el proper dissabte dia 12 de gener.

Noguera ha explicat que un dels objectius que teníen “era que les festes generessin més vincle”. “Aquests quatre anys hem estat capaços de donar-li la volta i generar un sentiment moltes vegades fet per la ciutadania com amb les cofraries o amb aquest mateix pregó”, ha dit. “Aquesta sèrie de ficció feta aquí, exportada a TV3  i a Filmin i que és un poema audiovisual de Palma que avarca des de la generació millenial fins als nostàlgics. Crec que és una sèrie que ha generat vincle i sentiment i això mateix és el que nosaltres volem que generin les festes”, ha dit Noguera.

Esther López (Neus a la sèrie) i Maria Bauçà (Carme a la sèrie) han explicat que per elles és un “orgull” fer el pregó. “És molt emocionant per noltros, jo som de Palma i és un honor enorme i un gran reconeixement poder utilitzar la sèrie per fer un pregó; està a punt de sortir del forn; serà un poc punyent, un poc divertit i així com haurien de ser els pregons aprofitant els altaveus que ens dona l’Ajuntament”, ha explicat Esther López. Elles dues, juntament amb l’actor Josep Orfila (Lluís a Mai Neva a Ciutat), seran els protagonistes del pregó.

Pregó infantil a la plaça Major

Després del Pregó a Cort, el Drac de na Coca, acompanyat de la batucada Saravà, els Gegants, Capgrossos i Drac de na Coca sortiran des de Cort fins a la plaça Major on, a les 12.45 hores,  Caterina Valriu farà el pregonet infantil. Valriu ha explicat que enguany s’ha posat en marxa la iniciativa de retallables amb el pebre de cirereta que ja es poden trobar a Cort perquè els nins puguin omplir la boca del Drac de na Coca perquè “tingui un alè ben coent ja que els foguerons són el gran símbol de la Revetla”, ha explicat.

Per altre banda, Fèlix Aguiló, de l’Escola Municipal de Música, ha explicat que acompanyaran la tornada dels Gregants, Capgrossos i Drac de na Coca des de la plaça Major cap a Cort a partir de les 13.00 hores. “Estam satisfets d’haver rebut aquesta convidada per acompanyar amb la nostra batucada al Drac de na Coca; és una iniciativa que posa de relleu la importància dels infants amb la celebració de les festes”, ha afegit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email