Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Teatre Mar i Terra acollirà el V Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears

Les semifinals seran els dies 10 i 11 de gener i la final tindrà lloc dia 18

Els autors seleccionats són Irene Niubó, Rafel Gallego, Laura Gost i Joan Carles Bellviure

Palma, 9 de gener de 2019.- El Teatre Mar i Terra acollirà el Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, que enguany celebra la seva cinquena edició. Produccions de Ferro organitza la proposta que compta amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma. Les dues semifinals del torneig seran els dies 10 i 11 de gener a les 20 hores i la final tindrà lloc divendres 18 de gener a les 20 hores. Els autors que competiran en aquesta cinquena edició són Irene Niubó, Rafel Gallego, Laura Gost i Joan Carles Bellviure. Com a novetat, enguany les tres cites del torneig seran presentades per l’actriu Alexandra Palomo.

El certamen té com a principal objectiu promocionar i donar visibilitat als nous autors teatrals de les Balears. Aquesta edició serà molt especial ja que omplim els dits d’una mà quant a edicions i això, en el cas del món del teatre és tota una victòria. Aquesta continuïtat és, en una part molt important, gràcies al suport de l’Ajuntament de Palma des de la primera edició, i també al talent dels autors/res i actors/actrius que hi han participat, a més dels actors i actrius que han donat vida als seus textos.

Des de la primera edició fins ara, 16 autors/res de les Balears han vist els seus textos interpretats dalt l’escenari per actors i actrius de les Illes i de Catalunya. Aixímateix, en aquests primers 4 anys han estat 48 els actors i actrius participants, seguint més o manco la proporció de 50% illencs i 50% catalans, afavorint també l’intercanvi i les coneixences, valorats molt positivament pels participants. El Teatre Mar i Terra, ubicat al barri de Santa Catalina de Palma torna a ser l’espai escollit per dur-hi a terme aquest combat de la paraula, que ha trobat en aquesta sala l’espai ideal per aquest tipus d’esdeveniment.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email