Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Puja’t a la bici”: tasta el BiciPalma durant tres mesos per només un euro

Bicipalma ofereix des de l’1 de gener una tarifa per als menors de 25 anys i una altra per a nous usuaris que vulguin provar el servei durant tres mesos

L’EMT ha habilitat el perfil Jove per a joves d’entre 17 i 30 anys que duguin 12 mesos en situació d’atur

Palma, 9 de gener de 2019.- L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) i Bicipalma han estrenat aquest 2019 quatre noves tarifes, una l’EMT i tres el servei de bicicleta públic. A més, la gratuïtat de l’EMT s’ha incrementat fins als 16 anys (inclosos).

Les noves tarifes de Bicipalma són una per a persones menors de 25 anys, una per a noves usuàries que vulguin provar el servei i una tercera que inclou reduccions per la renovació anticipada dels abonaments. Amb l’abonament per a joves menors de 25 anys es redueix la tarifa en una mitja d’un 30 per cent damunt del preu de 2018. Així, elsi les joves pagaran per un abonament anual 17 euros; per un de 6 mesos, 10 euros; per un de tres mesos, 6 euros i per un d’un mes, 3 euros. L’altra tarifa es diu “Puja’t a la bici” i ofereix la possibilitat de tastar la bicicleta durant tres mesos. D’aquesta manera, per un euro els i les noves usuàries que vulguin provar el servei ho podran fer durant tres mesos.

Per últim, s’inclou una nova tarifa per persones adultes i per menors de 25 anys per promoure les renovacions anticipades dels abonaments de llarga durada. D’aquesta manera, si l’abonament es renova abans de la seva finalització, es passarà de pagar 24 euros cada any a 19 euros, un 20 per cent menys. Pel que fa als i les
joves, s’hauran d’abonar 14 euros enlloc dels 17 euros, un 18 per cent menys.

Pel que fa a l’EMT, els usuaris de l’EMT d’entre 17 i 30 anys (inclosos) poden donar-se d’alta al perfil Jove per a joves que duguin 12 mesos en situació d’atur. Ara, s’ha equiparat al perfil estudiants i paguen 0,45 euros. Per poder adherir-se a la nova tarifa, s’ha d’actualitzar el perfil.

Pots consultar les noves tarifes a http://www.mobipalma.mobi/mobilitat/bicipalma/noves-tarifes-bicipalma-2019/#puja

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email