Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

100.000 euros per a la remodelació de les voravies del carrer Pare Bartomeu Pou

El batle de Palma i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat han visitat avui les obres, que finalitzaran en dos mesos i no afectaran al trànsit

Noguera: “Estam responent a tenir una ciutat més cuidada, i per tant, més estimada”

Palma, 10 de gener de 2019.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, han visitat aquest dijous dematí les obres de remodelació de les voravies del carrer Pare Bartomeu Pou, que començaren l’any passat i que finalitzaran aquest 2019. Unes obres a on s’han invertit un total de 99.153,35 euros i amb les quals es milloraran un total de 1.876,12 metres quadrats de via, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i l’estètica del carrer amb un nou paviment que facilita la neteja. Una reclamació dels veïnats i comerciants de la zona.

El batle Antoni Noguera s’ha mostrat “molt satisfet” amb aquest nou contracte de vialitat que “ens dona la seguretat que estem cuidant la ciutat”. Respecte a les obres en concret al carrer Pare Bartomeu Pou, ha assegurat que s’està fent una obra important de manteniment, de reparació i de l’accessibilitat: “Estam responent a tenir una ciutat més cuidada, i una ciutat més cuidada és una ciutat més estimada”.

Les obres al carrer Pare Bartomeu Pou consisteixen en una millora de l’accessibilitat i l’estètica el carrer, amb un nou paviment, que facilita la seva neteja, i en la revisió de l’enllumenat públic per tal d’augmentar la seguretat als vespres. La reforma era una reclamació dels veïnats i comerciants de la zona donat que és un els carrers més transitats i vitals per al barri. En aquest sentit, el consistori ha recordat també que es faran més obres al barri i que el plec per aquestes ha augmentat un 40 per cent respecte de l’anterior.

Treballs

Els treballs actuals al tram entre els carrers Sant Joaquim i 31 de Desembre no afectaran en cap cas al trànsit rodat de vehicles. No obstant, sí s’empraran alguns aparcaments com a zona de pas per als vianants, ja que no s’hi podrà passar per les voreres durant els dos mesos d’obres. En una primera fase es remodelaran les voravies dels nombres parells, entre Sant Joaquim i Blanquerna; i posteriorment, entre Blanquerna i 31 de desembre.

Cal recordar que ara mateix s’està treballant també en la millora de les voravies del carrer Marquès de la Fontsanta i el camí de les Meravelles, a s’Arenal. En aquestes obres s’han invertit 116.384,45 i 51.144,09 euros, respectivament, i la seva finalització està prevista pel mes de febrer. En quant a l’asfaltat, s’han fet un total 1.500 metres quadrats (en queden 750) al primer, i 125 (en queden 140) al segon.

A totes aquestes quantitats de doblers s’hi haurà d’afegir el cost de tractament de residus de construcció generats a cada obra, el què suposa aproximadament un 30 per cent del pressupost total de les tres.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email