Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Es reprenen les obres de millora de diverses voreres al barri de Les Meravelles

Es milloraran trams del Camí de les Meravelles i dels carrers de Les Canyes, Missió Santa Bàrbara, Miquel Pellisa i Les Parcel·les.

En total es milloraran al barri més de 1.000 metres quadrats de voreres amb un pressupost total de més de 65.000€ 

Noguera: “Estam aconseguint allò que volíem, cuidar la ciutat a tots els barris”

Palma, 16 de gener de 2019.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, han visitat avui el barri de Les Meravelles, a on el Servei de Vialitat de l’àrea està millorant les voreres de diversos carrers de la zona. Es tracta d’un total de 1.038 metres quadrats previstos de millora, amb un pressupost total de 65.477,80 euros.

Actualment les feines de millores s’estan duent a terme al carrer Les Parcel·les, on està previst enrajolar 280 metres quadrats de vorera. Segons ha dit el batle de Palma, Antoni Noguera, s’està fent una inversió important i s’està aconseguint allò que volíem, cuidar la ciutat a tots els barris”. Aquestes feines inclouen millores d’enllumenat, accessibilitat, asfaltat i seguretat vial. En acabar-les, es continuarà amb les feines al Camí de Les Meravelles, que es van deixar ajornades, per acabar els 243 metres quadrats de vorera prevists per millorar.

Cal recordar que els treballs al barri van començar a mitjans de desembre amb un tram del Camí de Les Meravelles, però diversos hotelers de la zona van demanar que durant les festes de Nadal s’aturessin les obres per no molestar els clients allotjats. Per aquest motiu només és va millorar un tram del camí i les obres van seguir al carrer Miquel Pellisa, on ja s’han acabat els treballs i on s’han millorat 120 metres quadrats de vorera.

Finalment, es milloraran també els carrers de Missió Santa Bàrbara i Canyes, amb 158 i 237 metres quadrats respectivament. Està previst que les darreres feines estiguin acabades a mitjans de març.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email