Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tot a punt per la Revetla de Sant Sebastià 2019

Les quatre línies nocturnes de l’EMT seran gratuïtes amb motiu de la Revetla per afavorir l’afluència de la ciutadania amb transport públic a la festa

La Policia Local preveu tallar el trànsit al centre en torn a les 19.30 hores demà

Un equip de 42 persones d’EMAYA farà feina amb diferents mitjans i s’habilitaran 150 poals addicionals a les places on hi ha concerts

Palma, 18 de gener.-Amb motiu de la celebració demà de la Revetla de Sant Sebastià 2019 des de diferents àrees de l’Ajuntament de Palma s’està fent  feina amb el el següent operatiu:

EMAYA
MITJANS MATERIALS
6 agranadores pesades.
3 agranadores lleugeres
4 vehicles caixa oberta MMA > 3500
1 vehicles caixa oberta MMA > 3500
1 Equip a pressió
2 mini pales carregadores
4 camions caixa oberta.
1 Camió Cisterna de 10.000 litres
Els mitjans humans seran 42 persones.
A més dels contenidors habituals es posaran 150 poals més a les places on hi ha concerts i/o foguerons

Transport públic gratuït amb les línies nocturnes de l’EMT
La xarxa de quatre línies nocturnes de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) serà gratuïta durant la Revetla. D’aquesta manera, les 4 línies nocturnes amb 6 trajectes diferents que connecten els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre donaran servei demà dissabte sense haver de pagar i amb parada al centre neuràlgic de la Revetla, la plaça d’Espanya.

Talls de trànsit previstos

El departament de Policia Local tallarà el trànsit dia 19 de gener a partir de les 18.00 hores al carrer Conqueridor direcció plaça de Cort.

A les 19.30 hores es farà un tall de trànsit general. Aquest horari és aproximat i, en funció de l’afluència de vianants, es pot avançar o retrassar uns 30 minuts.

Els talls generals que la Policia Local ha previst són els següents:
-Aduanes/Antoni Maura
-Passeig Mallorca/Catalunya
-Passeig Mallorca/Jaume III
-Plaça d’Espanya, 7/ Bar Niça (direcció plaça de l’Olivar)
-Porta Pintada/Sant Miquel
-Bastió de Zanoguera/Bisbe Perelló
-Rambles/Riera
-Unió/Caputxines
-Plaça de la Reina
-Jacint Verdaguer/Jaume Balmes
-Jacint Verdaguer/Gabriel Maura

Actuaran un total de 30 grups a vuit places de Palma
Demà els carrers hi haurà concerts a vuit places de Palma. Actuaran un total de 30 grups i, com a novetat, s’instal·laran a sis de les vuit places diferents mesures que permetran que les persones amb discapacitat auditiva puguin gaudir de les festes patronals municipals.

Les mesures inclusives que s’habilitaran demà són les següents:

  • Plaça del Rei Joan Carles I: els quatre concerts que es celebraran a aquesta plaça (Go Cactus, Ombra, Mishima i Niños Mutantes) es retransmetran amb una pantalla i projecció amb subtítols; hi haurà una tarima de fusta per vibracions, bucle magnètic i globus per a vibracions. Estarà present a la plaça una persona mediadora que facilitarà la informació.
  • Plaça d’Espanya: els quatre concerts que es celebraran a aquesta plaça (Bruno Sotos, Celtas Cortos, Xriz i Dj Juan Campos) tindran una tarima
    de fusta per vibracions; bucle magnètic i globus per a vibracions. Estarà present a la plaça una persona mediadora que facilitarà la informació.
  • Plaça de l’Olivar: els tres concerts de Hi Hats Swing & Lindy Hop; Glissando Big Bang i Black Cats es podran seguir amb tarima de fusta per vibracions.
  • Plaça Major: els quatre concerts de Calabruix, Galivança, L’equilibriste i Elkin Robinson disposaran de tarima de fusta per a vibracions
  • Jacint Verdaguer (pont del Tren): els concerts de Brisa Fenoy i Phusyon Live Band and es podran seguir amb projeccions amb subtítols.
  • Sa Feixina: els concerts de EMEA, Animic, Roñatron i Philantropic es podran seguir amb globus per vibracions. Es subtitularà l’actuació de Roñatron.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email