Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les obres de millora a la zona de Les Meravelles encaren la recta final

Palma, 4 de febrer de 2019.- Les obres de millora de voreres i de via al tram del carrer de les Canyes, situat entre el Camí de les Meravelles i Pare Bartomeu Salvà a la zona de Les Meravelles (Platja de Palma), seguint amb el Pla de Barris de l’Àrea, encaren la seva recta final.

En aquest carrer es milloraran un total de 237 metres quadrats de superfície, posant paviment nou a les voreres i adaptant la via per millorar l’accessibilitat en general. El pressupost invertit des de l’Àrea ha estat de 15.520,98 euros.

El de les Canyes és un carrer de molt trànsit per la seva situació a la zona, i les voreres es trobaven molt deteriorades, el qual era un problema pels vianants que ara es resoldrà amb aquestes obres.

En acabar amb les obres del carrer de les Canyes es continuarà al carrer de la Missió de Santa Bàrbara, el darrer de la zona per millorar. Un cop finalitzada, els equips faran obres d’asfaltat a tota la zona de Can Pastilla durant els mesos de març i abril. Unes obres amb un pressupost d’uns 130.000 euros i que milloraran 20 carrers a tot el barri.

Cal recordar que s’està duent a terme un dels projectes de millora més importants a Platja de Palma. Només en millora de voreres al Coll d’en Rebassa, Les Meravelles i l’Arenal s’han invertit més de 400.000 euros en total, arreglant una superfície de més de 5.500 metres quadrats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email