Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Smap ofereix un nou abonament nocturn a quatre aparcaments municipals

Palma, 4 de febrer de 2019.- La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) oferirà a partir de l’11 de febrer un nou abonament nocturn per a quatre estacionaments. Aquesta mesura s’engloba dins la dinàmica d’emprar els aparcaments públics com a estratègia de mobilitat.

Segons ha explicat el consistori, aquest nou abonament sorgeix “de les demandes dels veïns del centre històric i, també, dels treballadors que es desplacen a les zones d’oci”.

Els nous abonaments nocturns podran ofertar-se gràcies a què durant els vespres els estacionament estan més buits. En aquest sentit, a més, cal recordar que els aparcaments de l’Smap compleixen tots els estàndards de qualitat com, per exemple, la neteja o la vigilància de 24 hores.

Els aparcaments que oferiran el nou abonament són Antoni Maura, Via Roma, Comtat del Rosselló i Sa Riera. La tarifa serà de 30 euros mensuals. De dilluns a dissabte l’horari serà entre les 18 hores i les 10 hores del dia següent. Els diumenges i els festius s’hi podrà accedir les 24 hores.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email