Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La renovada pista d’atletisme del Velòdrom de Son Moix durà el nom de Mateo Domínguez

Palma, 5 de febrer de 2019.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, han inaugurat avui la reforma de la pista d’atletisme i de ciclisme del Velòdrom de Son Moix.

Durant l’acte, Noguera ha anunciat que la pista d’atletisme durà el nom de Mateo Domínguez, referent esportiu i responsable de l’Escola Municipal d’Atletisme durant els darrers trenta anys, “és per nosaltres un digne honor posar el seu nom a aquesta pista, és emocionant i estem molt satisfets”, ha dit.

El batle també ha destacat el foment de l’esport base a través de la millora de la instal·lació i la “recuperació de la memòria històrica d’aquest espai esportiu amb una aposta per l’eficiència energètica, Palma s’està convertint en un model d’instal·lacions esportives que apunten a la innovació i a l’eficiència energètica, aquest és el primer velòdrom amb il·luminació LED”, ha afirmat.

Cal recordar que el Velòdrom va ser inaugurat l’any 1987, i es va reformar per darrera vegada l’any 1999. “La instal·lació estava molt abandonada, era una reforma molt necessària per donar un bon servei a l’Escola Municipal d’Atletisme”, han explicat fonts del consistori, “a partir del mes de setembre intentarem posar en marxa l’Escola Municipal de Ciclisme”, han afegit.

Les obres, amb una inversió total de 348.366,8 euros, han consistit a la renovació del paviment de la pista d’atletisme i de ciclisme del Velòdrom, senyalització, reparació de la barana perimetral, tractament de superfícies vistes a les graderies i millores als vestidors amb incorporació de nou mobiliari.

Aquest projecte du una important vessant sostenible amb la incorporació de 57 focus LED de 600 W, gràcies als quals s’aconsegueix optimitzar la distribució i el flux lumínic amb una important millora de l’eficiència energètica. Això suposa una reducció del 47,5 per cent de la potència en relació als 36 focus de 2000 W anteriors.

Mateo Domínguez ha traslladat la seva satisfacció pel resultat de la reforma “hem estant fent feina fins ara de manera molt precària i ara amb la remodelació els nins gaudeixen i basta veure’ls les cares, és una gran motivació”. Domínguez s’ha mostrat molt il·lusionat i emocionat per la decisió de posar el seu nom a la pista d’atletisme “on he dedicat gran part de la meva vida al món de l’atletisme”.

A l’acte han assistit, a més, la tinenta de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, la regidora de Districte Ponent, Angélica Pastor; la regidora del grup municipal Ciutadans, Patricia Conrado; el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, el gerent de l'IME, José María González; el vicepresident de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, Mario Avellaneda; el vicepresident de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Francisco Cuenca, a més d’altres representants de les federacions esportives, membres d’ASINEM i personal tècnic de l’IME.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email