Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Carnaval de s’Arenal 2019 ja té cartell

Palma, 7 de febrer.- El cartell titulat “Visca el Carnaval” de l’alumne del CEIP Son Verí Santiago Martín Duarte ha resultat guanyador al concurs de cartells per il·lustrar sa Rua de s’Arenal que es celebrarà el proper dissabte dia 2 de març i que des de fa tres anys organitzen conjuntament els Ajuntaments de Palma i Llucmajor. L’associació Hotelera Platja de Palma, que col·labora amb aquest certamen, premia als tres guanyadors amb estades de cap de setmana per a tres persones a hotels de diferents categories i invitacions a establiments d’oci.

El jurat, integrat pel fotògraf de Llucmajor, Emilio Puga Fuentes i l’artista visual de Palma, Rosa Mascaró va escollir aquest cartell d’entre els 50 que es varen presentar a aquest certamen amb el qual des del Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi es vol incentivar la participació entre els alumnes dels diferents centres escolars de s’Arenal.

La imatge de Carlos Walter Perea, del CEIP Son Verí va guanyar el segon premi i la d’Elsa Díaz Rodríguez del CEIP Badies va guanyar el tercer premi d’aquest certamen. El termini per participar a aquesta Rua de s’Arenal romandrà obert fins el proper 28 de febrer, de 8.30 a 14.00 hores. Les persones intreessades a incriure’s tant a la categoria de carrossa, comparsa o individual ho poden fer tant a les oficines municipals de s’Arenal de Llucmajor (c/M. Antònia Salvà, 50) com a l’oficina de Districte de l’Ajuntament de Palma (avinguda Amèrica, 11).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email