Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Finalitza l’enderroc del Zhivago

Palma, 8 de febrer de 2019.- Les obres de demolició del Zhivago ja han acabat després d’iniciar-se fa poc més d’un mes. El solar on abans hi havia l’antiga discoteca ja ha estat vallat i s’ha aplanat. El projecte s’inclou dins del Pla Litoral Ponent que compta amb finançament dels fons europeus FEDER i l’ha executat l’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne.

El batle de Palma,Antoni Noguera, ha explicat que l’esbucament de l’edifici és “una bona notícia per a El Terreno”. “El Zhivago era una ferida oberta al barri d’El Terreno que generava problemes. Els veïnats i les veinades duien molts anys sol·licitant que es solventàs el problema, ens comprometérem a fer-ho i hem complit”, ha dit el regidor. El solar té un ús sociosanitari i segons l’actual consistori, serà durant el proper mandat quan es tancara amb els i les veïnades a quina finalitat s’ha de destinar l’espai, que pot ser un casal per a gent gran, pisos tutelats o un centre de salut.

L’empresa Excavaciones y Demoliciones Medina va ser l’adjudicatària de les obres de demolició per 33.338 euros. El Zhivago estava format per dos edificis del 1932, que s’han esbucat completament. La parcel·la té una superfície de 691 m2 i tenia una superfície construïda de 985 m2. Una bona part de les edificacions que hi havia ja estaven derruïdes i quedava només l’edificació central.

Cal recordar que la primera fase del projecte va ser l’expropiació del Zhivago, que es va fer per mútua conformitat amb el propietari. Un cop enllestida l’expropiació, que va començar el setembre de 2017, l’Ajuntament va poder incorporar com a propi els terrenys on es troba l’edifici del carrer Robert Graves del Terreno. L’import que es va abonar al propietari va ser de 672.404,45 euros.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email