Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La illeta entre el camí de Jesús i General Riera, noves zones d’ORA

Palma, 13 de febrer de 2019.- L’Àrea de Mobilitat senyalitzarà a partir de dia 1 d’abril com a nova zona ORA un tram del camí de Jesús. D’aquesta manera, la illeta formada pels carrers Lluís Vives, General Riera i al camí de Jesús formaran part del sector 2/3 de la zona blava de Palma. La mesura es pren després que l’estudi realitzat per la regidoria avalés la iniciativa en base a la mesura número 35 del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). A més, també es dóna resposta a les peticions tant dels veïnats com de Pimeco, que recolliren les peticions dels comerciants del barri.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat “el consens existent al voltant de la nova ampliació”. “Sabem escoltar i actuar, ens permetrà pacificar el trànsit i dinamitzar els aparcaments”, ha dit el batle. La mesura 35 estableix les condicions en què es pot ampliar una zona blava que són reduïr el transit de vehicles que cerquen aparcament, permet la rotació de vehicles a la zona i afavoreix la rotació de vehicles a una zona comercial i minva l’evada insdisciplina d’aparcament que es registrava a aquesta zona.

La zona dels números parells del camí de Jesús serà zona 0/0, és a dir, de rotació comercial. Així, els carrers de Lluís Vives, Francisco Rover, Reverend Antoni Tauler, Alfred Bonet, Teseu Valentí i Sant Joan de la Salle pertanyeran al sector 2/3, a més del tram del carrer del General Riera entre els carrers de Lluís Vives i Alfred Bonet i la zona dels números senars del camí de Jesús. El nombre de places 0/0 serà de 33 i el de la zona 2/3, de 283. En total, hi haurà 316 places regulades i s’instal·laran vuit màquines d’ORA.

En relació amb els carrers de Carles I, Llorenç Cerdà i Miquel dels Sants Oliver, la seva inclusió a la zona ORA es deixa per a una segona fase un cop que el servei s’hagi municipalitzat, a finals de juny d’enguany.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email