Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament cedeix tres nous solars al Govern per construir-hi habitatges de protecció oficial

Palma, 13 de febrer de 2019.- La Junta de Govern ha aprovat avui la cessió a l’Ibavi de tres solars per a construir-hi Habitatges de Protecció Oficial (HPO). Dos dels solars es troben a El Amanecer i l’altra, a La Soledat. Amb aquest acord, ja seran set els solars municipals que l’Ajuntament ha cedit al Govern perquè els pugui destinar a HPO.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat la “corresponsabilitat entre el Govern i Cort a l’hora d’impulsar mesures d’habitatge”. “Durant aquest mandat hem impulsat de forma important la construcció d’habitatges de protecció oficial en un moment en què l’habitatge és un repte per a Palma”, ha dit el batle. Els nous habitatges no es destinaran a la venta si no al lloguer a preus vinculats als ingressos, és una tasca de responsabilitat social”.

Model de Ciutat
El regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Jose Hila, ha explicat que amb l’acord es cedeixen tres solars que en total sumen 2.091 metres quadrats. Dos es troben a la Femu, als carrers Magdalena Bonet i Fàbregues (569 metres quadrats) i Josep de Togores (256 metres uadrats), i un tercer a La Soledat, al carrer Fornaris (1.266 metres quadrats). La cessió es fa per tancar el conveni de col·laboració signat entre l’Ibavi i l’Ajuntament el 2005 relatiu a l’execució del Sector Llevant-Façana Marítima de Palma.

En total, en aquests tres nous solars es podran construir 58 habitatges de protecció oficial, que es sumaran als 78 previstos en els quatre solars cedits anteriorment que començaran a edificar-se durant 2019 amb una inversió de 25 milions d’euros. D’aquesta manera, a Palma es construiran 195 HPO.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email