Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma presenta el Mapa de la feina feta

Palma, 13 de febrer de 2019.- MÉS per Palma presenta el Mapa de la feina feta, un fulletó de la campanya “Estimam Palma, una transformació en marxa”; en el que el partit ecosobiranista recull les 60 accions més importants arreu de la ciutat durant aquests anys de legislatura a l’Ajuntament i del que se’n repartiran 1.500 exemplars a les paradetes informatives que la formació ecosobiranista està muntant a diferents punts de la ciutat per conèixer de primera mà les propostes de millora de la ciutadania dels diversos indrets de Palma i explicar de tu a tu i des de peu de carrer la feina feta.

“Presentam el Mapa de la feina feta amb les 60 mesures més importants que hem impulsat des del 2015 per a començar la transformació de la ciutat”, ha explicat el candidat a la batlia de MÉS per Palma, Antoni Noguera. “Si no haguéssim governat, segurament el mapa que presentaríem seria el mapa de la corrupció”, ha afegit.

Noguera: Hem fet una acció de govern honesta i transparent, posant les institucions al servei del bé comú i de les necessitats de les persones

El Mapa de la feina feta fa èmfasi en els 60 processos transformadors desenvolupats arreu de Palma des del 2015 com El Molinar Port Petit, salvar Ses Fontanelles i protegir 47.000 metres quadrats del bosc de Can Tàpera, la pionera decisió amb el lloguer turístic i la seva prohibició en plurifamiliars, la restricció de noves llicències de nous hotels, l’obertura de l’oficina Antidesnonaments, l’obertura del Casal Balaguer, la introducció del nou sistema de Recollida Selectiva Mòbil, l’augment del reciclatge a Palma del 14 al 25%, la reducció de l’atur de llarga durada en un 50% i la creació de 10.000 llocs de feina en tres anys, la gratuitat de l’EMT fins als 16 anys, o la contractació de 100 nous xofers i la compra de 100 nous vehicles per a la millora de les rutes i les freqüències de la xarxa d’autobusos.

“Totes aquestes propostes ja són una realitat de Palma. I encara tenim altres projectes per finalizar”, ha afirmat el número 1 de MÉS per Palma a les properes eleccions municipals, com Les Torres del Temple, les cases de son Ametler, l’antiga Presó, el Bosc Urbà que està en marxa, o el projecte del Passeig Marítim del premi nacional d’arquitectura Elias Torres, on està previst que hi hagi més de 2000 arbres.

Finalment, Noguera ha volgut recordar la necessitat de continuar 4 anys més a l’Ajuntament per fer de Palma una moderna i europea. En aquest sentit, l’actual batle de Palma ha assegurat que les línies prioritàries per a MÉS per Palma són la lluita contra el canvi climàtic i la mobilitat sostenible o l’accés a l’habitatge, limitant el preu del lloguer als barris més afectats.

“Hem fet una acció de govern honesta i transparent, posant les institucions al servei del bé comú i de les necessitats de les persones i governarem 4 anys més des de la radicalitat democràtica i la valentia”, ha conclòs el número 1 de la llista de MÉS per Palma a les properes eleccions municipals.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email