Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

‘Bomber(S)’ arriba al Mar i Terra

Palma, 15 de febrer de 2019.- “Bomber(S)”, de les companyies Mise en Lumière (París) i Barna-Bé (Barcelona), s’estrena a Palma amb tres funcions aquest cap de setmana. Es tracta d’una obra teatral que parteix del text del dramaturg Jean-Benoit Patricot, traduït i dirigit per Jordi Vilà. “Bomber(S)” està interpretada per Salvador Miralles Roman i Mariantònia Salas, premiada a la millor interpretació femenina per l’Atapib el 2017.Les funcions seran avui i demà a les 20.30 hores i diumenge a les 19 hores al Teatre Municipal Mar i Terra.

La protagonista de “Bomber(S)” és una al·lota que diuen que és mentalment limitada, que es va enamorar d’un bomber atractiu i es va construir una història d’amor. Ell es va divertir amb ella, fins al punt de compartir-la amb els seus companys. Ella va creure que quan estimes no es pot dir “no” i no ho va fer. Ara es retroben al judici. Es posa en evidència quin valor té la paraula d’una dona mentalment limitada contra la d’un bomber atractiu. “Bomber(S)” és un espectacle que posa en escena tres temàtiques: el sexe, el consentiment i la discapacitat psíquica.

El preu de les entrades és de 10 euros anticipada i 12 euros a taquilla. Les entrades anticipades es poden adquirir a través del web palmacultura.cat fins a dues hores abans de començar l’espectacle, o bé al Mar i Terra Espai de Cultura de dimarts a divendres de 16.30 a 21.30 hores. La venda a taquilla començarà 1 hora abans de començar l'espectacle.

Es pot veure el teaser de “Bomber(S)” al següent enllaç: https://vimeo.com/254473316.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email