Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’IME amplia l’equipament esportiu de les pistes de Son Cladera amb un nou parc de Cal·listènia

Palma, 15 de febrer de 2019.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha ampliat les pistes de Son Cladera amb un nou parc de Cal·listènia, amb una inversió de 25.099 euros per a aquest projecte. El circuit del nou parc de Cal·listènia està compost per cinc estacions que inclouen barres triples de flexions, un complex monkey bar de dos nivells i sis barres de dominades, una paret sueca, barres paral·leles i una taula d’exercicis. Els equips es destinen a joves i adults amb més de 1,40m d’alçada.

Cal recordar que el primer parc de Cal·listènia es va obrir a Son Moix al mes d’agost de 2017 i que aquest és el segon parc que s’instal·la a la xarxa d’infraestructures esporives de Palma.

L’Street Workout, com també es coneix aquesta modalitat esportiva, és un esport adaptat al medi urbà, en el qual s’utilitza únicament el propi pes corporal amb exercicis cal·listènics. És una activitat adequada per a millorar les capacitats físiques amb exercicis progressius i que compta amb un seguiment cada vegada major per part dels amants de l’esport.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email