Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma reparteix 60.000 fulletons de districte per explicar en la feina feta

Palma, 21 de febrer de 2019.- MÉS per Palma ha finalitzat el repartiment de tots els fulletons de districte arreu; un dels eixos de la campanya “Estimam Palma, una transformació en marxa” amb el que la formació explica a cada un dels barris i pobles de la ciutat la feina feta en aquesta legislatura. Els candidats de MÉS per Palma, Neus Truyol i Llorenç Carrió, han repartit avui els darrers fulletons a diferents comerços de l’Eixample Nord.

A més del muntatge de paradetes i l’elaboració del programa 2019-2022 mitjançant un procés participatiu, MÉS per Palma ha editat, per a la campanya “Estimam Palma. Una transformació en marxa”, 7 fulletons per als diferents districtes de la ciutat: Centre, s’Arenal, Pla de Sant Jordi, Ponent, Llevant, Litoral i Nord.

En total s’han repartit 60.000 fulletons entre els diferents comerços i habitatges de la ciutat, així com a les paradetes informatives que el partit ecosobiranista ha realitzat a diferents punts de la ciutat.

Els documents recullen els processos transformadors desenvolupats arreu de Palma per transformar-la en una ciutat justa, amb l’Oficina Antidesnonaments, els programes d’accés i captació d’habitatges, la construcció d’habitatges públics i el nou Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència; el treball per una mobilitat sostenible amb la renovació de la flota de l’EMT amb la contractació de 100 nous xofers i la compra de 100 nous vehicles, l’augment de les línies del bus nit, la gratuïtat del transport públic fins als 16 anys i 8 nous quilòmetres de carril bici; la lluita contra el canvi climàtic, amb el primer bosc urbà de l’antic Canòdrom, protegim Can Tàpera, Ses Fontanelles i el Port Petit del Molinar, i la recuperació del bosc de Bellver i Es Carnatge; l’assoliment d’una Palma verda amb la renovació de tots els contenidors, la introducció d’un nou sistema de Recollida Selectiva Mòbil, l’augment del reciclatge i el nou pla de neteja; la defensa de la participació ciutadana realitzant audiències públiques, visitant els barris i pobles, i amb els pressupostos participatius; l’impuls de l’economia creativa amb la Indústria Nàutica al Moll Vell i el districte creatiu del Nou Llevant; o el foment de la cultura amb la nova xarxa d’espais culturals Can Balaguer, Torres del Temple, Can Ribas i l’antiga presó; entre d’altres mesures com la recuperació dels drets del funcionariat.

Així com diferents mesures concretes que afecten directament als barris, com en el cas del Centre Històric, on s’ha augmentat el reciclatge del 20 al 70% gràcies a la introducció del nou sistema de Recollida Selectiva Mòbil, o on s’ha aprovat la prohibició definitiva de noves llicències de nous hotels. Al districte de Llevant amb la recuperació de l’antiga fàbrica de Can Ribas com a nou espai de creació de circ o l’aposta pel Nou Llevant com a nou districte creatiu per impulsar una nova economia a Palma. Al districte de Nord on s’ha ampliat i millorat el nou Parc Verd de Son Castelló o on s’ha obert nou Centre Municipal de Serveis Socials Gregal. Al districte de Ponent amb la dignificació de la façana marítima i dels barris del districte gràcies al Pla Litoral de Ponent o amb l’obertura d’un nou Punt d’Atenció de Serveis Socials a El Terreno. Al districte de l’Eixample amb l’impuls de l’antiga presó com a nou espai creatiu amb la participació ciutadana  o amb la regulació de l’eix cívic de Blanquerna. En el cas del Pla de Sant Jordi on hem recuperat l’antiga escola de Sa Casa Blanca per a ús escolar, on hem millorat la biblioteca i on hem fet una nova plaça a S’Aranjassa. I al districte Litoral on hem obert l’Espai Comunitari Litoral de Llevant a La Gruta, com a centre social i cultural del barri, i on hem impulsat excavacions arqueològiques i hem donat a conèixer el jaciment de Sa Galera.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email