Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Infraestructures fa la major inversió en una legislatura a la zona de Platja de Palma, amb més de 6 milions d’euros en obres

Palma, 27 de febrer de 2019. – L’Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimecres el conjunt d’actuacions que s’han dut a terme aquesta legislatura a Platja de Palma. Els treballs inclouen asfaltat, millora de voreres i canvi de l’enllumenat, sumant un total de més de 6 milions d’euros. Fonts del consistori han recordat també que “a 2020 tots els carrers de Palma estaran asfaltats” gràcies al nou contracte.

Es tracta d’una “xifra rècord en inversió” a la zona en una sola legislatura i que ha estat possible també gràcies també al nou contracte de Vialitat, que inverteix fins a un 45 per cent més en obres que a la passada legislatura, i que ara també inclou l’Arenal.

Dins aquest pressupost, les obres més importants són les que estan previstes per executar enguany a la primera línia de Platja de Palma. Es tracta d’un projecte en el qual s’invertiran més de 2,5 milions d’euros per instal·lar 900 punts de llum de tipus LED. També s’estan duent a terme actuacions per millorar l’enllumenat públic als barris de El Molinar, Can Pastilla, Les Meravelles i l’Arenal, a més del projecte ja redactat de Cala Estància, que està previst que s’executi aquest 2019.

Entre tots els projectes d’enllumenat es substituiran un total de 887 punts de llum, es col·locaran 165 nous i s’ajustarà la potència d’altres 211. El cost total serà de quasi 1,5 milions d’euros, tot i que cofinançat en un 50% pel fons FEDER de la Unió Europea.

En quant als treballs d’asfaltat, els més importants s’estan duent a terme a la segona línia de Platja de Palma, amb més de 635.000 euros invertits en millorar fins a set carrers. També són importants les que ja s’estan executant a Can Pastilla, amb obres a 22 carrers i amb un pressupost de 235.000 euros per millorar un total de quasi 20.000 metres quadrats de via.

Altres obres destacades són les del carrer Bellamar (235.000 euros) i les de la carretera militar de l’Arenal i el carrer Guasp del Coll d’en Rabassa (100.000). En total, més de 1,2 milions d’euros només en feines d’asfaltat.

Per últim, els treballs de voreres més importants són els de l’Arenal i Coll d’en Rabassa, amb un pressupost de 375.000 euros per millorar més de 4.200 metres quadrats de voreres. També cal destacar els de Les Meravelles (carrers Miquel Pellissa, Parcel·les, Missió Santa Bàrbara o Canyes), el camí de Can Pastilla i el carrer Cardenal Rossell, que sumen un total de quasi 125.000 euros.

A tot això cal sumar també els dos aparcaments públics que es construiran, un al solar de Correus de Can Pastilla d’unes 100 places i amb un pressupost de 75.000 euros, i un altre al Passeig Meravelles, amb un cost previst de 200.000 euros. En total, aquestes obres sumen una inversió de 775.000 euros.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email