Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les dones de l’equip de govern manifesten la seva adhesió a la vaga del 8 de març

Palma, 4 de març.- Les dones de l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma (regidores, coordinadores generals i portaveus municipals) han manifestat avui en roda de premsa la seva adhesió a la vaga feminista del 8 de març convocada pel moviment feminista arreu del món i a Mallorca.

La directora general d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Lucía Segura, ha explicat que la vaga de 8M crida a la vaga es fonamenta en quatre eixos: laboral, estudiantil, de cures i de consum i ha posat l’accent també en les dones que dia 8 de maç no poden fer vaga i voldrien fer-la per la seva situació laboral o per les tasques de cura. “Les dones de l’equip de govern de Palma som conscients dels nostres privilegis, de classe, d’orientació sexual i d’identitat de gènere, de raça i conscients d’aquests privilegis treballam i treballarem per eliminar-los”, ha dit.

“El feminisme no triomfarà i la justícia no arribarà al món mentres que hi hagi una sola dona violentada, explotada o oprimida. Feminisme intereseccional ja i arreu”, ha dit.

Portaveus muncipals
La portaveu del grup municipal MES ha explicat que des del seu partit es farà vaga 24 hores i posteriorment es farà un donatiu a una entitat feminista ja que els diners d’aquest dia no es poden descontar automàticament del sou. “Avui ens sobren els motius per anar cap a la vaga feminista, patim un sistema capitalista i patriarcal que ens sotmet, ens capitalitza i a més ens explota”, ha dit.

“No volem ser valentes, volem ser lliures”, ha dit. “Som un feminisme integral i transversal connectem totes les lluites, el feminisme reclama ser també una ciutat d’acollida sense més morts a la mediterrània, lluitam també contra el canvi climàtic i la llibertat d’expressió”, ha afegit. “El feminisme és la millor arma contra les involucions; volem expulsar totes les violències i volem ser lliures; alguns volen que tornem 50 anys enrere però no ho permetrem”, ha dit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email