Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obre les seves portes la biblioteca Nou Llevant

Palma, 4 de març.- El batle de Palma, Antoni Noguera, el regidor de Cultura, Patrimoni i Memòria Històrica, Llorenç Carrió i altres regidors i regidores de la corporació municipal, han inaugurat avui la nova biblioteca Nou Llevant, ubicada al carrer Ciudad de Querétano, 3.

Aquesta biblioteca es suma a l’actual xarxa municipal integrada per 20 biblioteques, de les quals 4 són biblioteques de zona i 16 són biblioteques de barriada. La biblioteca Nou Llevant es va tancar l’any 2012 arran de l’obertura d’una biblioteca al carrer Joan Alcover i ara es reobre atenent una petició veïnal i de la comunitat educativa d’aquesta zona de Palma. Així, serà la primera blibioteca pública municipal orientada als infants i joves d’entre 3 i 12 anys. En aquest sentit, tant el mobiliari, el disseny de l’espai com els seu fons i els seus horaris estan orientats al públic escolar. La biblioteca Nou Llevant obrirà de diluns a divendres de 14.30 a 20.30 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores.

La reobertura d’aquesta biblioteca s’emmarca a més en el compromís de l’Ajuntament de Palma com a Ciutat Amiga de la Infància per part de la UNESCO que promou que els infants i joves han participar en la presa de decisions de la Ciutat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email