Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament obre un nou accés cap al polígon de Can Valero des del camí de Jesús

Palma, 14 de març de 2019.- L’Ajuntament connectarà el camí de Jesús amb el polígon de Can Valero amb un nou accés des del carrer de Cals Enagistes, que es troba a la zona més al nord del polígon. Les obres de senyalització han començat avui i acabaran dia 19 de març. L’actuació, que executen les àrees de Mobilitat i Infraestructures i Accessibilitat, cerca millorar el trànsit i contempla una reordenació dels sentits de circulació de la zona, a més de generar dues bandes d’aparcaments en bateria al vial de servei del Polígon i a un tram del carrer Alexandre de Laborde.

Les tasques de senyalització es fan en dues fases. La primera ha començat avui i contempla les següents accions:

  • Senyalitzar sentit únic al carrer Cals Enagiste des de Camí de Jesús fins a Alexandre de Laborde, en aquest sentit de circulació.
  • Senyalitzar sentit únic al tram del carrer Alexandre de Laborde comprès entre els carrers Cal Enagiste i Albert F. Calvert en aquest sentit de circulació.
  • Invertir el sentit únic del tram del carrer Josep Antoni de Cabanyes des del carrer Albert F. Calvert fins al 24.
  • Invertir el sentit de circulació del carrer  Albert F Calvert des d’Alexandre de Laborde fins Josep Antoni de Cabanyes, en aquest nou sentit de circulació.

La segona fase es durà a terme el 19 de març. Contempla les següents actuacions:

  • Senyalitzar sentit únic al Vial  de Servei  de Camí de Jesús des d’Asival fins a Cals Enagiste, en aquest sentit de circulació.
  • Invertir el sentit de circulació del tram de carrer Asival compres entre el carrer Alexandre de Laborde i el Cami de Jesús en aquest nou sentit circulació.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email