Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Mobilitat celebrarà una consulta entre el sector del taxi

Palma, 19 de març de 2019.- L’Àrea de Mobilitat durà a terme el 28 de març una consulta entre el sector del taxi per conèixer la seva opinió en relació a tres qüestions: representativitat de les entitats que integren el teixit associatiu del món del taxi, postura sobre la implantació d’una nova aplicació mòbil de gestió de serveis del taxi i opinió sobre l’oportunitat d’implantar, de manera obligatòria, una uniformitat als conductors de vehicles d’autotaxi. La consulta es va proposar durant la darrera Comissió de Seguiment del Taxi, que va tenir lloc el 5 de febrer, i hi podran participar els titulars de les llicències.

L’objectiu de la proposta és “conèixer l’opinió del sector del taxi per poder programar les decisions de que s’hagin de prendre en un futur” per “seguir millorant la qualitat del servei públic que es presta a la ciutadania, un servei essencial per entendre i completar la mobilitat a Palma”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer. El regidor es va comprometre davant la Comissió de Seguiment del Taxi a convocar la consulta perquè els titulars de les llicències poguessin opinar sobre les tres qüestions.

La jornada de votació es celebrarà el 28 de març entre les 8.30 hores i les 18.30 hores. Les butlletes s’hauran de lliurar a Mobilitat, que es troba a l’edifici de la Policia Local (av. de Sant Ferran, s/n).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email