Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort recorrerà la suspensió cautelar per tomar l’alberg número 36 que ha estat reconstruït aquestes setmanes a Son Banya

Palma, 20 de març.-Avui de matí ha continuat el procés de desmantellament del poblat de Son Banya. Un operatiu integrat per jutjats, tècnics de l’Ajuntament i Policia Local i Nacional ha executat les dues ordres de desnonament previstes. Donat la manca d’alternatives d’habitatge aquestes dues cases no s’han esbucat i el trasllat de les famílies del poblat ha quedat prorrogat.

D’altra banda, l’Ajuntament va esbucar l’alberg número 36 del poblat de Son Banya el passat 20 de febrer on, durant aquestes setmanes, s’ha aixecat una estructura metàl·lica. A petició d’una particular el jutjat ha dictat una mesura cautelar que impedeix la demolició de la nova estructura.

L’Ajuntament prepara un recurs contra aquesta mesura cautelar. Per tal de poder tomar la nova estructura quan s’aixequi la mesura cautelar avui la Junta de Govern ha aprovat una modificació del contracte d’obres i demolicions de Son Banya que permetrà esbucar de forma immediata la nova construcció ubicada a l’alberg número 36.

L’Ajuntament, des de que s’inicià el procés de desmantellament del poblat, manté la voluntat ferma d’evitar que es reconstrueixin albergs als indrets del poblat que han quedat buits. Fins ara, i des de que s’inicià el procés, s’han esbucat un total de 32 cases, i han sortit del poblat 66 adults i 44 menors.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email