Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La I Jornada de Ciutats Amigues de la Infància aposta per promoure una xarxa de municipis

Palma, 21 de març de 2019.-El centre social Flassaders ha acollit avui la I Jornada de Ciutats Amigues de la Infància de les Illes Balears organitzada per Unicef. Durant tot el matí s’han succeït ponències de responsables de diferents municipis d’arreu de l’estat que han obtingut el segell de Ciutat Amiga de la Infància.

Entre d’altres aspectes, avui s’ha fixat com objectiu promoure una xarxa de municipis amics de la infància i l’adolescència que es materialitzaria en tres eixos: disseny de polítiques públiques eficients, promoció de la participació infantil con a eina per al desenvolupament i per generar una ciutadania crítica i, en tercer lloc, impuls d’aliances institucionals per millorar la qualitat de vida dels infants.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha destacat durant la jornada la importància de disposar d’aquest segell a Palma. “Ara treballam perquè els espais de participació i reflexió es consolidin”, ha dit.

Cal recordar que Palma disposa del Segell de Reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància atorgat pel comitè espanyol d’UNICEF el passat mes de novembre de 2018.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email