Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Noguera: “Nosaltres construim la Palma del futur, la Palma dels propers 20 anys, mentre altres volen tornar al passat”

Palma,  2 d’abril de 2019.- MÉS per Palma ha presentat aquest dimarts 2 d’abril la llista per a concórrer a les eleccions municipals del proper 26 de maig. La presentació de la llista ecosobiranista s’ha realitzat a la Tertúlia Cafè Teatre en un acte en el que han participat l’actual batle de Palma i candidat a la batlia, Antoni Noguera, la número 2 dels ecosobiranistes, Neus Truyol, la resta de candidats i candidates electorals i alguns càrrecs de MÉS per Mallorca. Durant l’acte s’ha projectat el vídeo de la presa de possessió com a batle de Noguera.

“Nosaltres construïm la Palma del futur, la Palma dels propers 20 anys. Mentre altres volen tornar al passat: Uns a l’època d’Isern, i uns altres a l’època franquista, aquella on assassinaren al batle republicà Emili Darder”, ha assegurat Noguera. “No volem una ciutat que només atengui als interessos d’uns pocs i nosaltres estarem aquí per plantar-hi cara!”, ha continuat el número 1 de MÉS per Palma.

“I és que en aquests moments d’odi, de xenofòbia, d’homofòbia, de masclisme, de l’ombra del franquisme més estesa que mai, hem de sortir a il·lusionar a la gent amb propostes”, ha demanat Noguera. “Palma no és una ciutat monocolor, al contrari: Som una ciutat diversa, acollidora, feminista, on els radicalismes de dretes no són benvinguts!”.

Neus Truyol: “Tenim una llista que representa la Palma del present i del futur. Som una opció plural, valenta i de persones preparades”

Pel que fa a la llista de MÉS per Palma, la número 2 dels ecosobiranistes, Neus Truyol, ha explicat que “la força de MÉS per Palma és la seva gent. Som una cooperativa política amb persones de procedència i origen diversos, compromesos amb els seus barris i pobles. Des de Suècia, Galícia, Alemanya, Madrid, Pere Garau, l’Eixample, Son Sardina, el Pla de Sant Jordi, Gènova o el centre, lluitam contra els desnonaments, per l’economia verda, el feminisme, la justícia social i els drets humans”.

“Després d’un procés d’obertura del projecte de MÉS per Palma, hem sumat més independents que mai, on 1 de cada 4 persones de la llista ho és. Som persones de procedència diversa, tant a nivell geogràfic com de moviments socials, amb un denominador en comú: estimam Palma”, ha explicat Truyol, qui ha afegit que la llista ecosobiranista és una llista “plural, valenta i de persones preparades que representa la Palma del present i futur”.

Els i les membres de la llista de MÉS per Palma a les properes eleccions municipals són:

  1. Antoni Noguera
  2. Neus Truyol
  3. Llorenç Carrió
  4. Catalina Trobat
  5. Miquel Àngel Contreras
  6. Bel Simon
  7. Alex Segura
  8. Marta Serra
  9. Marcos Augusto
  10. Xisca Mir
  11. Ramon Ribera (ERC)
  12. Rosa Mascaró
  13. Antoni Ballester
  14. Magdalena Obrador
  15. Ruben Lago
  16. Xisca Prats
  17. Miquel A. Barceló
  18. Uta-M.Gritschke
  19. Macià Calafat
  20. Monica Gelabert
  21. Christer Söderberg
  22. Maria Bonnín
  23. Pep Prieto
  24. Mercedes Argüello
  25. Biel Fiol
  26. Chema Ferrer
  27. M. Lourdes Mir
  28. Manel Garcia
  29. Mercè Borràs

SUPLÈNCIES

  1. Biel González del Valle
  2. Margalida Capellà
  3. Juanan González
  4. Jerònia Arbona
  5. Joan M. Murillo
  6. Pilar Vico
  7. Miquel A. Llauger
  8. Jeronima Maria Palmer

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email