Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comissions informatives a Cort

<![CDATA[Les comissions informatives es realitzen una setmana abans del plenari. Concretament els dijous i els divendres. Són un total de 5 i els regidors i regidores diferents grups passam compte de les mocions que aniran al plenari i d'informacions que són objecte de cada comissió. També tenim la possibilitat de poder  fer preguntes  per aclarir dubtes que poguem tenir de les diferents àrees de govern de Cort.
Vos adjunt un quadre per conèixer quines comissions informatives hi ha i quins són els titulars d'aquestes per part de PSM-IV-ExM. En el nostre cas, només tenim un representant a les comissions. PSOE té 3 i PP amb majoria absoluta té 5 representants.   

COMISSIONS INFORMATIVES TITULARS
Serveis a la Ciutadania Antoni Noguera
Vigilancia de la contractació i infraestructures Marisol Fernández
Urbanismes i Medi Ambient Antoni Verger
Suggeriments i reclamacions (defensor del ciutadà) Antoni Noguera
Economia, Comptes i RR HH Antoni Verger

També vos adjunt els ordres del dia de 4 comissions que tendran lloc entre demà dijous i divendres. La d’Urbanisme i Medi Ambient encara no m’ha arribat. Així podreu conèixer de primera mà la informació que es tractarà a cada una d’elles.
2011-07-21 Comissió Serveis a la Ciutadania
2011-07-21 Comissio Vigilància de la Contractació i Infraestructures
2011-07-22 Comissió Especial Reclamacions i Suggeriments
2011-07-22 Comissió Comptes Economia i RRHH
Salut
Antoni Noguera]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email