Cort ObertCulturaLes nostres propostesPle

S'ha de menester un arquitecte per fer un edifici?

<![CDATA[Un cuiner és necessari per un restaurant amb una bona carta? Unes diòptries de miopia podrien ser diagnosticades per un traumatòleg? PIXAR seria el que és sense una plantilla d'animadors gràfics? És possible una escola sense mestres? Aquestes preguntes són de molt fàcil resposta.
És possible fer un projecte cultural de qualitat sense tenir en compte als sectors de professionals i creadors? Aquesta també és de fàcil solució. Però tot indica que a Palma aquests 4 anys la resposta serà diferent…
2011-07-22 PSM-IV-ExM demanarà a Gilet si té previst donar compte de la seva gestió al Consell Municipal de la Cultura]]>

One thought on “S'ha de menester un arquitecte per fer un edifici?

  1. Totalment d’acord amb so vostro comunicat de premsa i sa vostra proposta. Ja fa estona que s’hauria d’haver apostat per sa cultura i ses energies alternatives; pero sembla que ni tan sols aquesta crisi que encara patim els hi fa rectificar a favor d’aquests sectors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *