Cort ObertPle

Ordre del dia del Ple de Cort de juliol

<![CDATA[Cada darrer dijous de cada mes (excepte agost), hi ha plenari a l'Ajuntament de Palma. És l'espai per debatre les qüestions importants que afecten a la ciutat. Vos adjunt l'ordre del dia per conèixer de primera mà quins punts es tractaran.
2011-07-28 Ordre del dia Ple ordinari
Les tres principals eines que tenim les regidores i regidors per interpel·lar a l’equip de govern són les següents:
Proposicions. Són propostes dels grups municipals que es debaten al Ple i es voten. Si surten aprovades,  l’Ajuntament de Palma té l’obligació d’executar-les.
Preguntes.  Són qüestions que plantejam per tenir informació de les diferents àrees de govern. Es demana sobre un tema en concret i la regidora o regidor responsable de l’àrea respon. No es voten.
Compareixences. Els grups municipals podem demanar la compareixença dels regidors o regidores de govern per explicar les gestions i objectius de les seves àrees. Hi ha un temps de debat perquè els grups municipals també marquem posició i confrontar idees. No hi ha votació. 
Vos adjunt les proposicions, preguntes i compareixences d’aquest plenari perquè vos faceu una millor idea del que he explicat anteriorment.
2011-07-28 Compareixences i preguntes orals grups
2011-07-28 Proposicions dels grups polítics ]]>

3 thoughts on “Ordre del dia del Ple de Cort de juliol

  1. Estic totalment d’acord amb les vostres propostes i ses preguntes que plantejau són un reflex del que molts de ciutadans voldríem demanar a n’es nou Govern. Es podran conèixer, també, les respostes a dites qüestions?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *