Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

18.676 usuaris joves de Palma es queden sense Casal de Joves al seu barri

<![CDATA[El tancament dels Casals de Joves Nord i Ponent suposen una greu irresponsabilitat per part del Partit Popular per diversos motius:
– Per la seva funció d’integració social als barris, educació per a la salut  i l’oferta d’activitats de lleure lúdiques i gratuïtes dirigida cap a la població juvenil.
– Perquè un servei que ha atès en diferents programes educatius i d’informació juvenil fins a 18.676 usuaris joves ha de ser d'interès públic.
– En aquests moments són espais imprescindibles per treballar la prevenció en temes que afecten als joves com les drogues o el "botellon". Recordem que el Casal de Joves Nord tenia com a objectiu principal l'educació per la Salut
– Per ser  un recurs importantíssim  de grups i entitats juvenils. El 2010 es feren més de 240 cessions d'espai perquè entitats i grups juvenils pogueren utilitzar les seves instalacions per activitats diverses.
– La decisió del PP que els usuaris  dels Casals Nord i Ponent vagin a altres Casals és totalment incoherent: la proximitat de l'espai juvenil al barri era una eix fonamental per la participació juvenil.
– Perquè els educadors i monitors que gestionaven de forma magnífica aquests Casals, han d'anar a l'atur.
Vos adjunt les memòries del 2010 del dos Casals de Joves tancats amb les xifres d'usuaris i entitats que hi participaven en diverses activitats:
Memòria 2010 Casal de Joves Nord
Memòria 2010 Casal de Joves Ponent]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email