Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Si el problema dels Casals de Joves tancats era pagar els lloguers, tenim una solució…

<![CDATA[

Comunicat de premsa enviat avui als mitjans de comunicació:

PSM-IV-ExM proposa la ubicació dels Casals de Joves tancats dins els Casals de Barri

Els casals de barri permetrien l’estalvi dels lloguers dels Casals de Joves Nord i Ponent, ja que aquesta va ser la causa que el PP va argumentar per tancar-los

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma presenta propostes per tal de reobrir els Casals de Joves Nord i Ponent que romanen tancats des del passat mes de juliol. Antoni Noguera, regidor del grup municipal, aposta per ubicar els Casals dels Joves en les instal·lacions dels Casals de Barri del seu propi districte, fet que suposaria un estalvi en els lloguers dels locals.
 
En aquest sentit, el regidor ecosocialista confia que l’equip de govern valori aquesta proposta ja que l’única justificació que va donar el PP de Cort per tancar els casals del districte Nord i el de Ponent ha estat l’econòmica, és a dir, el cost dels lloguers dels espais perquè no són espais municipals. 
 
Si el criteri per tancar els casals és econòmic, la coalició té la solució. Els casals de barri permetrien aquest estalvi en el lloguer i a més integrar els joves dins l’activitat transversal del barris als que corresponen. Així, el grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa confia que l’equip de govern de Mateu Isern assumeixi aquesta proposta i l’apliqui immediatament per possibilitar que els casals tancats puguin reobrir l’1 de gener de 2012. L’estalvi en lloguers seria d’uns 25.000 euros per Casal, segons les xifres esgrimides per la regidora Esperança Crespí per motivar el tancament.
 
Concretament, el casal de joves del districte Nord es podria ubicar perfectament al casal de barri de Camp Redó. Pel que fa al de Ponent, s’hauria de comprovar quin entre els més de set casals de barri que hi ha en aquest districte és el més adequat per acollir les activitats d’aquest espai juvenil.

El regidor Antoni Noguera presentarà aquesta proposta a la Juntes de Districte de Nord i de Ponent del setembre i  insisteix en recordar la important funció d’integració social que exerceixen els casals de joves com a lloc de trobada d’oci i d’oferta educativa gratuïta. La tasca de prevenció, a més, es torna imprescindible per un col·lectiu tan vulnerable com el dels joves i en aquest sentit els casals realitzen una funció clau i tenen com a principal objectiu l’educació per a la salut.

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email