Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Proposicions per al plenari d'octubre

<![CDATA[A continuació podeu consultar les proposicions que els tres regidors del grup municipal han preparat per al proper planari del mes d'octubre.
La sessió prevista per al proper dijous 27 d’octubre servirà per debatre aquestes qüestions que preocupen als regidors sobre les actuacions recents de l’equip de govern del PP i que suposen un greu perjudici per al manteniment de l’estat del benestar i les prestacions socials i els serveis públics. Concretament, es tracta de la gestió dels casals de barri, el futur dels programes educatius com Èxit i les subvencions a les Associacions de Mares i Pares (AMIPAS) i les escoles públiques, però també la paralització de projectes que poden ser beneficiosos per als ciutadans com per exemple les sales d’assaig i l’ús de l’edifici de Gesa.
En aquest sentit, el grup municipal presenta una proposició per tal de reprovar l’actuació del regidor de Mobilitat, Gabriel Vallejo, pel que fa les decisions polítiques antimobilitat com per exemple, la destrucció del carril bici de Palma, el retorn parcial dels cotxes a l’eix cívic de Blanquerna així com la recent anunciada pujada de les tarifes dels autobusos de l’EMT que afectaran a la ja malmesa economia familiar dels palmesans.
En el mateix sentit, els regidors han sol·licitat la compareixença del batle, Mateu Isern, perquè expliqui les actuacions que està duent a terme al barri de Son Gotleu i quin és el pla d’intervenció de l’Ajuntament per a millorar la convivència del barri. Però això no és tot, el grup municipal també ha sol·licitat la compareixença dels regidors d’Economia, Hisenda i Innovació, Juliol Martínez, i d’Urbanisme i Habitatge, Jesús Valls, per tal que expliquin les línies mestre dels seus projectes en cada àrea de cara al futur més pròxim però també a llarg termini.
 
Molins del Jonquet
Programa d’educadors familiars
Subvencions a APIMAS i programa ÈXIT
Casals de Barri
Call Jueu: Turisme i Cultura
Qualitat de l’aire
Sales d’assaig a la UIB
PUNT D’INFORMACIÓ EN BENESTRAR ANIMAL
 
A més de les proposicions a la web de la coalició pensadiferent.cat podeu accedir a més a les notes de premsa que el grup municipal ha fet públiques les darreres setmanes relatives a aquests i altres temes d’actualitat municipal.
En qualsevol cas, volem que aquest blog serveixi per oferir-vos tota la informació que genera l’Ajuntament de Palma i tota la feina que estan duent a terme els tres regidors de la coalició, però sobretot ha ser l’eina que vosaltres, els lectors crítics, pugueu emprar per fer-nos arribar les vostres consultes, dubtes i propostes. No dubteu que us donarem resposta a tot!
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email