Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Proposicions Plenari de dia 24 de novembre

<![CDATA[A continuació podeu consultar les proposicions que  els regidors i la regidora del grup municipal han  preparat pel proper plenari del mes de Novembre.
La sessió prevista pel proper dijous 24 de novembre servirá per debatre aquestes  qüestions que preocupen als regidors sobre les actuacions recents del equip de govern del PP i que presuposen un perjudici pel manteniment de l’estat del benestar, les prestacion socials, els serveis  públics  i el medi ambient.
També proposicions que desenvolupen el nostre programa electoral com és la creació del Consell municipal LGTB, l’aprovació definitiva del Pla d’igualtat entre dones i homes, amb  una menció especial al 25 de novembre “Dia internacional contra la violència de gènere”.
Consell Municipal LGTB
Dia internacional contra la violència de gènere 25Novembre
Lluita contra el Canvi Climatic
Paralització de les obres del Palau Congressos
Retorn dels veïns del Bloc XII de Corea al seus habitatges
Salvar els molins de sa Garriguera i en Gelòs del Jonquet
Sónar_Turisme i Cultura
Tíquet turístic_Turisme i cultura
A més de les proposicions a la web de la coaclició  pensadiferent.cat  podeu accedir a més a les notes de premsa que el grup municipal ha fet públiques les darreres setmanes realtives a aquests i altres temes d’actualitat municipal.
Em qualsevol cas, volem que aquest blog serveixi per oferir-vos tota la informació que genera l’Ajuntament de Palma i tota la feina que estan duent a terme els regidors i regidora de la coalició, però sobretot ha de ser l’eina que vosaltres, els lectors i lectores crítiques, pugueu emprar per fer-nos arribar les vostres consultes, dubtes i propostes. No dubteu que us donarem resposta a tot!. 
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email