Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ordenança Reguladora de la Mobilitat dels Ciclistes

<![CDATA[La regidoria de Mobilitat de Cort ha fet arribar al grup municipal el primer esborrany de l'Ordenança Reguladora de la Mobilitat dels Ciclistes. Tot i que encara es tracta d'un text que no és definitiu, el volem fer públic perquè les associacions, entitats i els ciutadans en general en tinguin coneixement el més aviat possible i en conseqüència puguin analitzar amb deteniment el seu contingut.
 
Des del grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa estem convençuts que d'aquesta manera podrem disposar d'una nova ordenança de la bicicleta que pugui satisfer a tots els col·lectius implicats. Volem remarcar, però, que encara es tracta d'un esborrany que pot patir modificacions per part de l'equip de govern.  Amb tot, confiem tenir el temps suficient per poder valorar la seva adequació a la realitat de la mobilitat sostenible a Palma.
 
Us comentem que el procés habitual contempla un període de redacció, que és l'actual, i a continuació l'obertura d'un termini d'exposició pública per consultar el text definitiu i poder presentar al·legacions. Finalment, l'equip de govern està previst que vulgui tractar en el proper plenari del mes de desembre per tal de dur a terme l'aprovació inicial del text.
 
A continuació podeu consultar l'esborrany de l'ordenança i fer-nos arribar les vostres opinions o bé a través d'aquest blog o bé a través del correu electrònic del grup municipal: psm-iv-exm@palma.es
Ordenança Municipal Mobilitat Ciclistes
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email