Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Proposta de reactivació econòmica per Ciutat

<![CDATA[Aquí vos  feim arribar una proposta que presentam pel proper plenari. Demanam a l'equip de govern que expliqui a la gent el seu pla de reactivació econòmica per la ciutat, aquest famós pla que el PP va prometre en campanya electoral i que mai ha fet públic. Consideram que és un frau electoral, el PP promet crear llocs de treball nous i, després de sis mesos de govern, encara no ha fet cap proposta en aquest sentit.
Vos adjuntam la proposta completa per si és del vostre interès.
Si teniu algun comentari o iniciativa, esteim a la vostra disposició.
Proposta Reactivació Econòmica]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email