Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Retirada del nom "Ducs de Palma de Mallorca" de La Rambla

<![CDATA[El grup municipal defensarà en el proper plenari de dia 22 de desembre una proposta per tal d'aconseguir la retirada de la nomenclatura "Ducs de Palma de Mallorca" del nom de La Rambla.  Antoni Verger proposa aquesta iniciativa per responsabilitat institucional i política però sobretot per defensar la dignitat dels ciutadans de Palma.
De fet el portaveu municipal assegura que “no donar suport a la nostra moció és insostenible després que la mateixa Casa Reial hagi apartat el Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, dels actes oficials i hagi reconegut que el seu comportament no ha estat exemplar”.
Verger afirma amb contundència que és “una humiliació i un insult per als ciutadans de Palma” que el nom d’una de les vies principals de la ciutat segueixi retent homenatge a una persona considerada poc exemplar per una immensa majoria de ciutadans de Palma, i ara, fins i tot per part de la pròpia Casa Reial.
A través del següent enllaç podeu consultar la proposició així com els vídeos de les notícies d'alguns mitjans que a nivell espanyol s'ha fet ressò d'aquesta proposta.
Proposició sobre els Ducs de Palma de Mallorca
 
Notícia Informatius Telecinco (11/12/2011)
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email