Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Volem una ciutat garant dels Drets Humans

<![CDATA[Mentre les retallades en drets i en serveis públics van avançant de forma fulminant, no podem fer més que denunciar-ho. Però no ens quedam sols en la crítica, sinó que proposam eines i iniciatives a l'equip de govern de Cort per promoure un canvi, tant en la forma de fer les coses, com en les coses que es fan. Treballar per una ciutat més democràtica i on es respectin els drets de les persones és essencial per donar passes endavant i construir una ciutat més habitable.
En aquest sentit, hem presentat una proposta pel proper plenari del 22 de desembre per demanar que Cort posi fil a l'agulla i posi en marxa iniciatives que garanteixin els drets socials que tant va costar assolir. El dret a un habitatge digne, el dret a un treball en condicions de no explotació, el dret a la nostra llengua, el dret a uns mitjans de comunicació públics i plurals,… tots aquests son drets que ens semblava tenir garantits (i ens va costar moltes lluites conquerir-los), però la realitat ens mostra que es poden donar passes enrere si no hi ha una volutat política i social clara que els defensi i els garanteixi. El PP de Palma (i d'altres indrets) ens està demostrant que la seva política defensa un altra model de societat, on aquests drets no hi caben, almenys no per a tothom, sols es defensen els "drets" d'uns pocs.
Concretament demanam a Cort que realitzi una avaluació per detectar quins drets no s'estan garantint per poder fer polítiques que satisfacin les necessitats de les veïnes i els veïns. Així mateix els hi demanam que faci uns pressuposts pel 2012 que assegurin la continuïtat dels programes i serveis que satisfan aquests drets.
No podem permetre més retallades de serveis, no podem permetre més retallades de drets.
Perquè com deien algunes, els drets no els regala ningú,els hem de conquerir! Però no sols això, hem de lluitar durament per no retrocedir. Hi ha altres formes de fer política i de gestionar "lo públic". Nosaltres ho esteim fent.
La proposta de la que us parlam l'hem treballat amb les entitats socials de drets humans. Així entenem la política, una forma de treballar conjuntament, institucions i societat per avançar cap un canvi de model d'emancipació social, on les persones i el medi ambient siguin lo primer.
Aquí vos podeu descarregar la proposició que hem presentat.
20111222 Drets Humans
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email