Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Intervenció d'Antoni Verger al Ple sobre la Llei de Funció Pública

<![CDATA[El darrer plenari de l'Ajuntament de Palma va debatre molts temes importants però d'entre ells en destaca un: la Llei de Funció Pública.

El grup municipal va presentar una proposició per tal d’aconseguir el suport unànime de la institució alhora de reconèixer que aquest projecte de llei que vol dur endavant el PP al Govern “és una llei injusta, atempta contra la llibertat de les persones, és antimallorquina, ridícula, i que romp unilateralment el consens aconseguit durant els darrers 25 anys”.

Amb aquestes paraules el portaveu del grup municipal, Antoni Verger, es va dirigir als regidors, a l’equip de govern i a tots els ciutadans presents a la sala. Tot i les intervencions ciutadanes i de l’oposició, el PP de Cort va rebutjar la proposició.
Aquí podeu visualitzar un fragment de la intervenció del portaveu municipal.
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email