Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

No podem esperar més…

<![CDATA[Sabem que hi ha pel·lícules estatals i internacionals interessades en rodar a Palma. Estem parlant de milions d’euros per a la ciutat. Aquests projectes audiovisuals i molts altres que poden triar en un futur a Palma com a destí cinematogràfic, estan pendents de l’aprovació de la nostra proposta que es debatrà dijous al plenari. Incentivar és el camí x crear ocupació i no abaratir acomiadaments. Aquí teniu la proposta:
Incentius audiovisuals: Turisme i cinema
EXPOSICIÓ DE MOTIUS

Les xifres de l’atur són una xacra i el principal problema de Palma. En un context econòmic general de dificultat Cort ha de reaccionar urgentment i apostar per una ciutat emprenedora, amb iniciatives que puguin veritablement ser una alternativa a aquesta crisi econòmica. En els darrers temps assistim molt positivament a la proliferació de rodatges cinematogràfics o de sèries televisives que utilitzen Palma com a plató cinematogràfic. El mes de setembre ja es va aprovar una proposició que instava a l’equip de govern estudiar l’aplicació d’incentius per les productores que triessin Palma com a plató de cinema.
Després de conèixer que hi ha projectes audiovisuals importants interessats en rodar en la nostra ciutat, consideram que la creació de la Fundació Palma Turisme 365 és el camí idoni per poder aplicar aquests incentius. Les aportacions no dineràries del sector privat a aquesta fundació, amb l’objecte de promocionar Palma com a destí turístic, suposen una autèntica oportunitat i un autèntic negoci per tenir turisme 365 dies a l’any.
Les dades econòmiques són demolidores: per cada euro invertit es poden obtenir un mínim de deu euros de retorn i de benefici per Palma. El rodatge de Cloud Atlas l’any passat a Mallorca és l’exemple perfecte de demostració de potencial econòmic i desestacionalitzador: entre altres dades, el film va aconseguir per Mallorca 8.000 pernoctacions.
No podem esperar més..
Per tot això, des del PSM-IniciativaVerds-Entesa proposam al plenari de l’Ajuntament de Palma l’adopció de la següent
PROPOSTA D’ACORD
1. La Fundació Turisme Palma 365 analitzarà tots els projectes cinematogràfics de les productores interessades en rodar a Palma i incentivarà fins a un 10% de la seva despesa local imputable d’acord amb quatre criteris essencials: la qualitat del projecte, la repercussió econòmica per a la ciutat, la desestacionalització  i la contractació d’empreses audiovisuals de Palma.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email