Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Street Art

<![CDATA[
Senzillament impressionant aquesta fotografia d’aquest avió grafitejat!!! Art pur i dur. Es tracta d’un dels avions del museu PIMA de street art, situat al desert d’Arizona, que vaig conèixer gràcies a un tweet de @desdelilla.  En la mateixa piulada aquest artista demanava “quan s’entendrà ací el grafit com a cultura?”.
És fàcil actualment passejar per Palma i trobar vertaderes expressions/obres artístiques en format grafiti. Pens que la nostra obligació és empoderar al grafiti com a expressió artística de primer nivell superant prejudicis i molèsties als ciutadans. Per aquests motius, aquí a Palma, estem treballant en una microproposta singular i inspirada en el PIMA. Es tracta d’inventariar, seleccionar i alliberar unes 15/20 parets públiques i donar la possibilitat als joves artistes a tenir espais a on poder plasmar la seva gràfica amb una normativa que ho reguli. L’efecte col·lateral seria disminuir les pintades de tags lliures en els barris.
També volem que Cort faciliti les connexions entre els comerciants que vulguin i els artistes per convertir els carrers peatonals de Palma en una exposició viva i dinàmica de l’street art, visible per la nit i  que posa en valor el trinomi cultura/comerç/turisme.
I Palma seria una de les primeres ciutats de l’estat en tenir aquesta iniciativa cultura. Tanta sort de la cultura…
Volem les teves aportacions. Gràcies ciutadanes.
@toninoguera]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email