Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Debat obert: Ordenança ocupació via pública

<![CDATA[

Més d’unes 70 persones es reuniren el passat 12 de març de 2012 al Centre Flassaders de Palma per debatre i analitzar conjuntament les amenaces de l’ordenança municipal d’Ocupació de via pública que vol aprovar el govern del PP.

Marisol Fernández, regidora, va exposar les amenaces que suposa l’ordenança pels drets socials i polítics. S’explicaren les al·legacions model que el grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa ha preparat per a que tothom que vulgui les presenti a l’ajuntament. També s’exposaren les darreres decisions del govern municipal (ampliació de termini i modificació d’ordenança per extreure articles relatius a ordenança cívica).

La gent ha manifestat una gran preocupació per la retallada de drets i llibertats que suposa aquesta proposta d’ordenança. Així mateix els artistes i artesans de carrer volen espais segurs per treballar i contribuir a fer de Palma una ciutat viva. Totes les persones assistents consideraren important mobilitzar-se i activar diferents estratègies per fer front a aquesta ordenança i a futures normatives municipals que retallin drets i llibertats fonamentals.

Persones de diferents barris varen expossar la seva preocupació en relació a la possible proliferació de terrasses de bars i restaurants que possibilita l’ordenança presentada. Es varen manifestar a favor de garantir un espai lliure i no ocupable per a les persones.

Així mateix, es va plantejar:

Difondre i fer efectiva la Campanya d’al·legacions a l’ordenança:

Un grup de ciutadans ha organitzat una Mani-Festa-Acció Pallassos i mims contr(a)taquen per el dimecres 14 de març de 18-21h. al Jardí-Hort Popular Alliberat, entre els c/ Bisbe Maura i c/Joaquim Maria Bover.
Grups de pallassos organitzaran accions per defensar els drets dels artistes i artesans de carrer.
S’està constituint un grup d’advocats per tal de, en cas de que s’aprovi l’ordenança i mantengui la retallada de drets fonamentals, es denuncii judicialment.

Des del grup municipal PSM-Iniciativaverds-Entesa recolzarem totes les iniciatives i accions que es desenvolupin per tal de defensar els nostres drets i llibertats i modificar aquesta ordenança. Podeu contactar amb nosaltres al psm-iv-exm@palma.es o al 971225912.

No varem poder recollir els e-mails de contacte de les persones assistents a la reunió per poder-les informar dels propers esdeveniments i accions. Per tant, demanam a tothom que vulgui rebre informació d’aquest tema des del grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa, ens faciliteu les vostres dades de contacte (e-mail o telèfon).

Des d’aquest blog us animam a participar en aquestes iniciatives,

però sobretot us animam a fer noves propostes per assolir l’objectiu que ens uneix:

una ciutat garant dels nostres drets i llibertats.

Ens podeu fer arribar les vostres propostes a través d’aquesta blog, l’e-mail o telf.

Salut i força!
Equip del Grup Municipal PSM-IV-ExM
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email