Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Èxit del debat ciutadà sobre l’Educació

<![CDATA[ 
El passat dimecres 28 de març més d’un vintena de persones es van reunir al casal de barri Joan Alcover de Palma per analitzar la situació de l’educació després de les actuacions que el govern del PP ha dut a terme en els darrers deu mesos.
 
El regidor de la coalició a l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, va exercir de moderador de la taula rodona a la què hi van participar el president de FAPA Mallorca, Jaume Ribes, la mestra Coloma Ferrer i l’estudiant i membre de FADAE Balears Albert Abad.

Durant la seva intervenció, Jaume Ribes va posar en evidència la gravetat de la situació provocada per les retallades a les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, i de les ajudes per als menjadors, entre d’altres. Tot plegat, retalls que afecten directament als pares i mares i agreugen la conciliació laboral i familiar dificultat encara més una atenció adient de la família sobre els seus fills i filles.
 
Per la seva part, la mestra Coloma Farrer va explicar les dificultats en què es troben els centres escolars per mantenir el nivell d’ensenyament tot i les retallades econòmiques i de personal. En aquest sentit, va denunciar la manca de personal interí que no es cobreix per ordre de la conselleria, però també perquè les baixes per jubilació tampoc es substitueixen.
 
En el seu torn, Albert Abad, estudiant universitari i membre de la Federació autònoma d’associacions d’estudiants (FADAE), va exposar les mentides del govern del PP que acusa els estudiants d’estar manipulats pels mestres i educadors a l’hora de dur endavant iniciatives reivindicatives per la llengua, l’educació, o qualsevol altra qüestió polèmica.
 
Cal destacar la bona participació d’assistents que, a més, van manifestar un gran interès per debatre i exposar les seves reflexions al voltant de la greu situació i el devastador futur de l’educació al que ens està avocant aquest govern.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email