Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

"La nova" ordenança d'Ocupació de Via Pública

<![CDATA[El passat dimecres 4 d'abril la Junta de Govern de Cort va aprovar el nou redactat de l'ordenança d'Ocupació de Via Pública. Ara s'inicia un termini de 5 dies perquè els grups municipals puguin presentar al·legacions a "la nova" ordenança i que finalitza el proper divendres dia 13.
 
Per això, la publiquem en aquest blog confiant que la pugueu analitzar i valorar la necessitat de presentar noves al·legacions que el grup municipal PSM-IV-ExM presentarà en nom vostre, ja que aquest termini sol inclou els grups institucionals perquè té en compte que es tracta d'una modificació (per molt substancial que sigui) d'un projecte d'ordenança ja exposat a informació pública.
 
20120404 Termini presentació esmenes projecte ordenança mpal ocupació via pública]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email