Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els desnonaments són la cara més cruel de la crisi i la nostra obligació és plantar cara

<![CDATA[El regidor del grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, ha registrat una moció per debatre en el proper plenari del dia 26 d’abril amb l’objectiu d’aconseguir el consens de totes les forces polítiques davant una realitat dramàtica que moltes famíllies de Ciutat estan patint cada dia.
 
“La nostra prioritat ha de ser estar amb la gent. Hem de ser corresponsables de l’angoixa dels desnonats i cercar alternatives i solucions”. Antoni Noguera assegura que la multitud de casos de desnonaments a Palma és dels problemes més sagnants: la quantitat de gent desnonada o en procés de ser desnonada a les Illes Balears. De fet, les Illes Balears és la primera comunitat de l’estat en desnonaments amb 3,2 casos cada mil habitants, superant en dos punts a la mitjana espanyola 1,2.
 
“Els desnonaments són la cara més cruel de la crisi i la nostra obligació és plantar cara”: Per això la coalició ecosocialista de Palma considera que tots els grups polítics de Cort hem de fer un esforç extra  per oferir alternatives i solucions a totes aquestes famílies que passen per aquesta dolorosa situació. Plantejam una proposta basada en la previsió i amb un protocol d’actuació.
Concretament, es tracta d’instar als jutjats de Palma de forma urgent i immediata a avisar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Palma de tots els processos de desnonaments que s’inicien a Palma. Tenir previsió dels casos. Moltes vegades els Serveis Socials no tenen constància perquè els Jutjats no avisen.
 
Així com establir reunions mensuals dels Serveis Socials amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per a analitzar els processos de desnonaments de les famílies de Palma i establir actuacions i alternatives per pal·liar la dificilíssima situació d’aquestes persones. Crear un protocol d’actuació.
 
Una de els qüestions més importants també passa per instar a l’IBAVI a aturar tots els processos de desnonaments per a aquelles famílies de Palma que no puguin fer front als pagaments d’habitatges que pertanyen a l’Institut balear. El Govern de les Illes Balears ha de ser el primer corresponsable de no agreujar la situació.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email