Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Son Sardina, el poble que volem

<![CDATA[Els regidors del grup municipal es reuniren amb els veïnats i veïnades de Son Sardina per tal de debatre sobre les principals problemàtiques i reivindicacions d’aquest poble de Palma. El dilluns 16 d’abril es reuniren una trentena de persones a l’escola pública Maria Antònia Salvà.
Cada un dels regidors expossaren quines són les línies de treball que han desenvolupat els darrers mesos que afecten directament a Son Sardina, per tal de que les veïnades i veïnats estàssin al corrent dels temes que més els afecten.
Inicialment, Toni Noguera explicà: les enormes retallades que s’estan produint en matèria educativa i les condicions en que es troba el casal de barri de Son Sardina (entitats poden demanar a l’ajuntament la cessió d’ús per a realitzar activitats). Així mateix expossà que esteim treballant per a que l’ajuntament recolzi les colles de dimonis de Palma (Son Sardina té una colla de dimonis) i que tenim la intenció de demanar equipaments esportius a l’aire lliure per a gent major pel carrer Passatemps.
Seguidament, Marisol Fernández, en el mateix sentit, ha afirmat que “PalmaActiva és una cortina de fum”, no dóna respostes a les dificultats dels petits comerços, a les persones treballadores, a les persones aturades,… El PP no està donant una resposata adequada a la crisi econòmica que patim. Per altra banda ha manifestat que la recollida porta a porta és una aposta de futur, és un model a implantar, no per eliminar.
En tercer lloc, Toni Verger ha explicat la situaicó actual del projecte del segon cinturó, i que la intenció del Govern i el Consell és dur-lo més enllà de l’autopista d’Inca, passant per la zona nord de Son Sardina, això destruiria la zona rural de Palma. Així mateix s’ha parlat de la situaicó de les línies d’autobús de la zona i les preocupacions al respecte. D’aquí a un mes, el bus 12 farà l’anada i tornada pel carrer Passatemps. Els veïnats de Son Sardina valora positivament aquest canvi. L’autobús 27 de Sa Garriga es va eliminar, i ara ja no tenen alternativa, els veïnats de Sa Garriga reivindiquen una solució. Igualment els veïnats de la zona demanen que el bus 19 de la UIB disposi d’una parada a la rodona de Ca’n Moreno.
Finalment s’ha manifestat el malestar entre la gent de Son Sardina i Sa Garriga, ja que tots els veïns i veïnes de Palma paguen els mateixos imposts, però no reben els mateixos serveis; Son Sardina i sa Garriga es senten agraviades. Igualment es demana més control dels cotxes mal aparcats i l’excés de velocitat, per tal de pacificar el trànsit. De la mateixa manera Son Sardina reivindica que tots els noms dels carrers estiquin en català. En darrera instància s’han denunciat una sària d’abocadors incontrolats de la zona qeu consideren qeu s’han d’erradicar.
Per la nostra part, els regidors i regidora s’han compomés a treballar en tots els temes enunciats en aqeusta reunió per tal de fer arribar les seves demandes i reivindicacions a les instàncies competents en la matèria.

Des d’aquest blog us animam a participar en aquestes iniciatives,

però sobretot us animam a fer noves propostes per assolir l’objectiu que ens uneix:

una ciutat garant dels nostres drets i llibertats.

Ens podeu fer arribar les vostres propostes a través d’aquesta blog, l’e-mail o telf.

Salut i força!
Equip del Grup Municipal PSM-IV-ExM]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email