Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tornen els dimonis a #Cort!!!

<![CDATA[Les colles de dimonis són una magnífica expressió de la promoció de la cultura popular. En els darrers temps assistim de forma molt positiva a la proliferació de colles de dimonis als barris i pobles de Palma. Son Sardina, Es Rafal, Es Secar, Sant Jordi, El Molinar i Son Gotleu són els pobles i barris de Palma que ja tenen colles de dimonis, fins a un total de 6 en l’actualitat.
Consideram molt important donar suport a aquests grups, ja que realitzen una tasca imprescindible en el foment d’elements identitaris de la cultura popular de Mallorca com són els dimonis i el foc. Malauradament, actualment aquestes no participen en les festes populars i activitats culturals organitzades per l’Ajuntament de Palma.
 
Entenem que les colles de dimonis són una expressió de cultura popular de primer nivell i un atractiu turístic potencial molt important.
 
A més, és igualment important la participació de les entitats ciutadanes en l’organització de les festes de Palma. És una obligació municipal promoure l’associacionisme i la ciutadania en aquestes fites: corresponsabilitat participativa.
 
I per aquest motiu des del PSM-IniciativaVerds-Entesa proposam al plenari de l’Ajuntament de Palma l’adopció de la següent
 

PROPOSTA D’ACORD

 
L’Ajuntament de Palma organitzarà  dos correfocs amb  la participació de totes les colles de dimonis de Palma en la Nit de Foc de les festes de Sant Joan i en el marc d’activitats de les festes de Sant Sebastià.



]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email